Ouders vertellen

milaDe ouders van Mila: de woongroep van Voor Mekaar heeft precies de vorm die wij ooit voor Mila voor ogen hadden: kleinschalig, met een vast team van betrokken medewerkers. Geen koude instellingsinrichting, maar een sfeervolle woonomgeving, waar de zorg optimaal is geregeld.Een veilige plek voor Mila, waar ze binnen haar mogelijkheden wordt uitgedaagd zich te blijven ontwikkelen.

Het was een grote stap om Mila uitwonend te laten worden, maar we hebben geen moment spijt gehad. Mila is helemaal op haar plek op de Eemstraat en wij hebben het volste vertrouwen in de mensen om haar heen.


violineDe ouders van Violine:  Met de elektrische rolstoel zelfstandig door  de supermarkt rijden…. zonder iets te raken!  Hoe trots kun je  zijn?

Tijd, aandacht, respect, vrolijkheid, veiligheid, familie,  professionaliteit, huiselijkheid, ontwikkeling, warmte…dat is Voor Mekaar!

 

 

 

 

 

Jan: Wat moet er nog verteld worden ?

Kijk hem glunderen (met z’n mooie Voor Mekaar janschort).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ouders van Lin: Wie had dat gedacht; Lin die kan zwemmen, die zelfstandig naar de kelder gaat om spulletjes voor de lunch te halen. En die zelfs stage loopt in een supermarkt.lin

Dankzij de geborgenheid en betrokkenheid die haar begeleiders bij  Voor Mekaar haar bieden is het gelukt. En …. ze ontwikkelt zich nog steeds verder.