Benefietconcert 2015

(Deze actie is nu gesloten) Zie deze opname voor een korte impressie.

Geïnspireerd door de waarde van muziek in de wereld van jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben een aantal bevriende artiesten, die allen hun sporen in de muziekwereld verdiend hebben, besloten om een benefietconcert te organiseren ten bate van Stichting Vrienden van Mekaar.

Graag nodigen de bevriende artiesten u uit voor het benefietconcert op zondagmiddag 6 september; het wordt een middag vol jazz, R&B en blues.
Met deze middag willen wij geld inzamelen, zodat Stichting Voor Mekaar hun werk –in hun huis- met en voor jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kan blijven voortzetten.

Op deze middag treedt o.a. de gelegenheidsband Sr. Excellence & Co.belangelonoas-gigos op. Deze band bestaat uit o.a. de volgende artiesten: Keith Keyes, Earl Malloy (bekend van: LL Cool J, Stevie Wonder, Marvin Gaye) en Joe Skeet McCleed (bekend van: member of American Gypsy, Barry White, John Russel) en een surprise guest.
Deze artiesten zullen gegarandeerd zorgen voor een spetterend muziekfeest, waar je zeker deelgenoot van wilt zijn.

De opbrengst (kaartverkoop plus uw eventuele donatie) gaat zoals vermeld naar Stichting Voor Mekaar.

Kaartverkoop en locatie
Het benefietconcert vindt plaats in Theater Achterom aan de Eemnesserweg 7A in Hilversum en begint om 14 uur. De zaal is vanaf 13.30 uur open.
Kaarten kosten € 20. (kinderen van 12 jaar en jonger € 5)  U kunt kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar actie@vriendenvoormekaar.nl of bij de bekende verkoopadressen van Theater Achterom. Zie ook www.theaterachterom.nl

Kom luisteren naar jazz, R&B en blues op zondag 6 september en zorg dat we het werk van stichting Voor Mekaar kunnen blijven ondersteunen.